Traininguri online pentru studenți în Mai 2020

În perioada 4-27 Mai 2020, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri online menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Dă start carierei tale de succes alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura dezvoltării personale.

Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile online gratuite la care te poți înscrie în luna Mai 2020 sunt:

 • Scrisoarea de motivație – (Luni, 04.05.2020, ora 14.00) – dacă doar gândul că e nevoie să scrii și să trimiți o astfel de  scrisoare te îngrijorează, află că sunt câteva reguli pe care, dacă le respecți, te ajută foarte mult în demersul tău de a atrage atenția în sens pozitiv recrutorilor.
 • Brandul personal în studenție – The brand called „ME” – (Marți, 05.05.2020, ora 14.00) – brandul personal este un subiect despre care e bine să afli mai multe, încă din timpul studenției, pentru că dacă reușești să îți structurezi brandul personal, acest lucru te va ajuta să îți promovezi imaginea de profesionist și te va face mai vizibil pe piața muncii.
 • Public speaking – (Miercuri, 06.05.2020, ora 14.00) – te va ajuta să-ți descoperi talentul și plăcerea de a vorbi în public. Este momentul să te provoci pentru depășirea limitelor tale!
 • Metode eficiente de căutare a unui loc de muncă – (Joi, 07.05.2020, ora 14.00) – dacă vrei să afli acel altceva sau care sunt cele mai frecvente metode pe care le utilizează angajatorii atunci când își caută oamenii potriviți pentru diferite poziții din organizațiile lor, hai la training.
 • Importanța voluntariatului în dezvoltarea personală și profesională – (Marți, 12.05.2020, ora 14.00) – Dacă vrei și tu să afli de ce și cum acțiunile de voluntariat dezvoltă oamenii și îi ajută foarte mult în îndeplinirea obiectivelor lor viitoare, vino la training.
 • Voluntariatul ca sursă a stării de bine – (Miercuri, 13.05.2020, ora 14.00) – te va ajuta să conștientizez cât de important este să începi voluntariatul pentru a deveni mai fericit, a-ți reduce stresul, a te menține activ mental și căpăta un sens.
 • Networking. Voluntariatul și relațiile sociale – (Vineri, 15.05.2020, ora 14.00) – dacă vrei să afli ce este acest networking și cum te ajută în viața ta dezvoltarea unei rețele de oameni, atunci hai la training.
 • Pași simpli pentru scrierea licenței / disertației – (Luni, 18.05.2020, ora 14.00) – prin acest training ne propunem să te ajutăm să faci acei pași pentru finalizarea lucrării de licență / disertație și să vezi experiența scrierii acesteia ca fiind una care îți va deschide noi orizonturi către dezvoltarea ta personală și profesională.
 • Managementul timpului – (Marți, 19.05.2020, ora 14.00) – dacă vrei să afli detalii legate despre managementul timpului și strategii pentru o gestiune mai bună a lui, hai la training.
 • Tehnologie pentru studenție – (Miercuri, 20.05.2020, ora 12.00) – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta și cum să lucrezi colaborativ online.
 • Fii blând cu tine însuți – (Miercuri, 20.05.2020, ora 14.00) –  te invit să participi la acest training dacă vrei să înveți cum să fii blând și înțelegător cu tine atunci când suferi, ai un eșec sau te simți inadecvat.
 • Cum îmi îndeplinesc un obiectiv de carieră – (Miercuri, 27.05.2020, ora 14.00) – dacă vrei să afli cum să-ți planifici eficient acest drum pentru îndeplinirea unui obiectiv (de carieră sau de oricare altul), hai la training.

Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/traininguriSSA

Trainingurile vor avea loc online. Datele de acces vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Nu uita să dai LikeLove and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală: facebook.com/servicii.studentiUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.