Traininguri gratuite pentru studenții UAIC (iunie 2018)

În perioada 5-8 iunie 2018, Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți  organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Dă start carierei tale de succes alături de DSSA și pornește în aventura dezvoltării personale. Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile la care te poți înscrie în Iunie 2018 sunt:

  • Managementul stresului în sesiune – îți este dedicat mai ales dacă ai stomacul ghem în fiecare sesiune; ești curios să înțelegi cum funcționează stresul, dar și care sunt efectele asupra minții (și mai ales asupra inimii) tale.
  • Managementul timpului – vei afla ce relație ai tu cu timpul, care sunt cele mai frecvente probleme legate de timp; ce tehnici putem aplica pentru a avea un management al timpului personal mai bun și cum să ai succes și să fii fericit.
  • Cum să realizezi o prezentare de succes – înveți cum să structurezi o prezentare, cum să prezinți eficient și atractiv informațiile și mai ales, afli ce instrumente poți folosi
  • Invață să înveți – afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile.
  • Dicția și importanța cuvântului în discurs – te va ajuta să te redescoperi prin intermediul artei oratoriei. Cuvintele, aparent complicate, rostite clar și nuanțat, vor fi o provocare pentru tine.

Mai multe detalii despre fiecare training în parte poți găsi AICI.
Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/formDSSAiun2018

Trainingurile au loc în Căminul C5,

sala 501 (et.5) din Campusul „Titu Maiorescu” al UAIC.

Nu uita să dai LikeLove and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.