Seara de film german “Cine sunt eu – Niciun sistem nu e sigur” (Germania, 2014)

Centrul Cultural German Iaşi continuă Serile de Film German, miercuri, 11 martie 2020, de la ora 18:30 cu filmul „Cine sunt eu – Niciun sistem nu e sigur”, un tehno-thriller german de primă clasă, care reunește cele mai mari vedete și dovedește o implementare regizorală extrem de profesională.

În mediul virtual Benjamin este un hacker talentat, însă în viața de zi cu zi se simte invizibil, un nimeni. Acest lucru se schimbă atunci când îl întâlnește pe carismaticul Max, care îl include pe Benjamin în grupul său de hackeri CLAY (“Clowns Laughing @ You”). Împreună, cei patru membri CLAY întreprind mai multe atacuri cibernetice de succes. Pentru prima dată în viața lui, Benjamin simte că ia parte la ceva important. Pe măsură ce obiectivele lor devin din ce în ce mai ambițioase și acțiunile lor devin mai politice, aceștia intră în vizorul Serviciilor Secrete Germane iar Benjamin devine repede cel mai cunoscut și mai căutat hacker din lume. Benjamin începe să realizeze că celebritatea are prețul ei.

Un film extrem de actual, despre singurătate și refugiul găsit în mediul virtual, un thriller distins în 2015 cu Premiul pentru cea mai bună regie și scenografie și cu Premiile pentru cea mai bună editare, cel mai bun sunet și ce mai bună proiectare la German Film Awards.

Filmul va fi subtitrat în limba engleză.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile / Cu sprijinul Institutului Goethe

Leave a Reply

Your email address will not be published.