Licitație caritabilă organizată de studenți

Studenții anului 2 de la  Specializarea Informatică Economică a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează pe data de 11 decembrie, ora 18.00, în amfiteatrul B5 din corpul B al Universității, ediția a XII-a a licitației caritabile Și mIE îmi pasă. În acest an, licitația îi are ca beneficiari pe copiii Centrului de Zi “Scufița Roșie” din comuna ieșeană Ciurea, invitați să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă alături de studenții, absolvenții, profesorii și prietenii Specializării Informatică Economică.

Vă așteptăm alături de noi la un eveniment pe care îl dorim energizant și emoționant, proiectat să aducă bucurie și speranță, culoare și iubire micuților săi destinatari.

Onorăm prin inițiativa noastră memoria profesorului John Brava, plecat prea devreme dintre noi, ducând mai departe credința lui într-o lume mai bună.

Biletele sunt disponibile pentru achiziție în sala B327-a (Server Rețea), parter FEAA și la deschiderea evenimentului, în fața amfiteatrului B5.

Licitația caritabilă este susținută de compania Brandweb.

Persoană de contact: Dl Radu Mircea Gerogescu, e-mail:mirceag@uaic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.