Întâlnește-te la ceai cu un profesionist

Dacă eşti un student sau pur și simplu ești interesat de evenimente de carieră, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC, te invită Miercuri, 11 Decembrie 2019, La ceai cu un profesionist!

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În deschiderea evenimentului, Corala „Universitas” va încânta audiența cu un scurt recital.

Proiectele derulate de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC, în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La un ceai cu un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Profesioniștii cu care vei sta la un ceai în cadrul acestei ediții sunt amintiți mai jos:

Mihai BULAI – Lect. univ. dr. în domeniul Geografiei Turismului la UAIC, ghid de turism autorizat și traducător autorizat de limbă franceză
Ruxandra CIULU – Conf. univ. dr. la FEAA din cadrul UAIC și HR manager la o companie IT
Gabriel NASTASĂ – Lect. univ. dr. pr. la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul UAIC, Dirijor al Coralei „Universitas” și al Corului bărbătesc „Iosif Naniescu”

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești dacă accesezi următorul link: bit.ly/formslaceai13

Partener identitate vizuală eveniment – Brandweb

Ne găsești și pe facebook/servicii.studentiUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.