Vino în Google Developer Student Club UAIC

Vino în Google Developer Student Club UAIC!

DSC este un program dezvoltat de Google Developers, constituit din formarea unui grup de studenți pasionați. Programul a început în anul 2017 în India, pentru a-i ajuta la început de carieră pe studenții mai puțin favorizați, iar anul acesta a fost extins la nivel mondial – apărând astfel pentru prima oară și în România. În momentul de față, există peste 50 de DSC-uri în Europa și peste 700 în lume, dintre care 3 în România și doar unul la Iași.

DSC organizează numeroase evenimente adresate tuturor studenților universității, indiferent de facultatea lor de proveniență. Dacă există un interes și o curiozitate pentru domeniul IT, este locul perfect în care această pasiune se poate dezvolta. Numeroase dintre tehnologiile promovate în activitățile clubului vor fi învățate de la un nivel de începător, ca peste o perioadă determinată de timp toți membrii clubului să atingă același nivel.

În a doua jumătate a anului universitar, clubul își propune să dezvolte un proiect în beneficiul comunității studențești ieșene, așa că așteptăm înscrieri de la studenți ai fiecărei facultăți.

DSC UAIC recrutează noi membri în perioada 25.11.2019 – 29.11.2019. Înscrie-te și tu la https://www.dsc-uaic.com. Ne vedem la club!

Echipa DSC UAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.