Programul NEXT STEP

Participă la trainingul „NEXT STEP. Procesul de Induction într-o companie multinațională”

Programul NEXT STEP, o serie de traininguri susținute de absolvenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (Alumni UAIC), revine cu un nou training!

În cadrul trainingurilor din acest program, ai oportunitatea să afli mai multe informații de la cei care au fost cândva în locul tău, iar acum își doresc să contribuie la dezvoltarea studenților și să împărtășească din cunoștințele lor.

Participă la trainingul „Procesul de Induction într-o companie multinațională”! Vei afla tot ce trebuie să știi despre cum te integrezi în echipă la viitorul tău job, direct de la trainerul care se ocupă de Procesul de Induction pentru noii angajați din compania Conduent.

Se aud des termenii “HR” & “Outsourcing”. În Iași, Conduent HR Business Services a crescut tocmai pentru că a înțeles direcția, pentru cine și ce lucrează. Se lucrează din Iași cu oameni de peste tot din lume.

„Se lucrează în HR, dar out of borders – work, talk, administer HR for people on the other side of the world. That means, the culture for HR is changing constantly and everything becomes digital!” – Alexandra Teodora Neamțu

Detalii despre trainer:

Alexandra Teodora Neamțu, Quality Analyst și Trainer în compania Conduent, Alumna UAIC (absolventă a studiilor de licență la Facultatea de Litere și a programului de master Afaceri Internaționale și Strategii Interculturale)

Trainingul va avea loc marți, 12 noiembrie, de la ora 16:00, în Cămin C5, etaj V, sala 501.

Participarea este gratuită pentru studenții UAIC.

Rezervă-ți un loc aici: www.bit.ly/nextstep-uaic 

**

Programul „NEXT STEP. Traininguri realizat de alumni UAIC” face parte din componenta de activitate Alumni Education și este dezvoltat de Biroul alumni și inserție pe piața muncii, din cadrul Serviciului pentru Studenți, Orientare în Carieră și Inserție Profesională și Alumni, cu sprijinul și implicarea directă a membrilor Comunității Alumni UAIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.