OVB caută colaboratori

La muncă ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Tocmai de aceea este important să facem ceva ce ne place și ne definește. La OVB avem grijă să descoperim calitățile fiecărui membru al echipei și îl ajutăm să se dezvolte pe termen lung.

Suntem o companie multinațională de consultanță financiară, printre liderii în domeniul financiar și suntem mereu în căutare de talente, pentru că vrem să lucrăm cu cei mai buni oameni, cu care să construim echipe puternice. Oamenii din echipă noastră au la îndemână toate resursele pentru a-și face cât mai bine munca și sunt răsplătiți pentru fiecare sarcină îndeplinită cu success, sunt ajutați să își dezvolte noi aptitudini și provocați  constant.

Ne dorim să învățam pe toți cei dragi nouă despre ce înseamnă responsabilitatea financiară, cu ajutorul câtorva principii de educație financiară, recomandate de cei mai buni analiști financiari,  și despre faptul că aceasta trebuie să devină un stil de viață.

Dacă știi cu adevărat ce îți dorești și vrei să te concentrezi pe rezultat, te invităm să faci parte din echipa noastră. Trimite-ne intenția ta la andreea.geosanu@ovbro.ro

Tu ești deja în echipa potrivită?

Leave a Reply

Your email address will not be published.