ELSA, filiala Iași, se prezintă pentru studenții din anul I

The European Law Students’ Association (ELSA) filiala Iași organizează evenimentul de prezentare This is ELSA. Acesta se va desfășura pe data de 7.10.2019, între orele 12:00-14:00, în amfiteatrul Paul Demetrescu (I.1) al Facultății de Drept din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași și se adresează în special studenților din anul I la Facultatea de Drept, costituind o metodă de familiarizare a acestora cu asociația și proiectele pe care aceasta le organizează. La finalul prezentării, doritorii vor putea completa chestionare pentru înscrierea în asociație, urmând ca, mai apoi, să participe și la proba interviului.

ELSA este cea mai mare asociație a studenților în drept, fiind răspândită în 44 de țări și având un număr de peste 45.000 de membri. La nivel național ELSA România înglobează 11 Grupuri Locale. ELSA Iași fiind unul dintre cele mai mari Grupuri Locale din această rețea.

Dorința și eforturile de a îmbogăți experiența juridică a studenților Facultății de Drept din Iași și chiar a studenților din alte centre universitare din România s-au concretizat în seminare, conferințe, stagii de practică și procese simulate, evenimente menite să explice, să detalieze și să completeze informațiile oferite de către profesori în cadrul cursurilor și să lărgească orizontul noilor juriști.

Pregătirea viitorilor juriști pentru realitățile acestui domeniu și contribuția la procesul lor de maturizare, de formare, atât ca profesioniști, cât și ca oameni, reprezintă un deziderat permanent al activității ELSA Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.