Școala de Vară HR Club Next Generation 1 – 12 iulie 2019

În perioada 1 – 12 iulie se va desfășura ediția a XIII-a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților în an terminal și masteranzilor, pasionați de resurse umane.

Programul școlii de vară se concentrează pe dezvoltarea profesională și personală a participanților printr-o abordare practică și interactiva. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elita, care să înțeleagă și să poată răspunde eficient provocărilor din acest domeniu. Școala cuprinde prezentări de concepte și bune practici implementate în companiile în care activează tutorii – prezentări care acoperă toate ariile HR-ului, training-uri de dezvoltare personală, workshop-uri, vizite de companii, dar și posibilitatea de a lucra în echipe pentru rezolvarea unui studiu de caz prezentat, la final, în fața unui juriu de specialiști în HR. Nu în ultimul rând, școala de vară le va oferi participanților provocări, le va forma și consolida cunoștințele și va seta contextul unor noi prietenii.

Cine poate participa:

Tineri pasionați de domeniul resurselor umane, cu profilul următor:

– Studenți în anul II / an terminal sau masteranzi, cu vârsta între 20 și 25 de ani

– Serioși, proactivi, energici, cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă, cunoscători ai limbii engleze

– Cu un strop de experiență în domeniul resurselor umane, dobândita prin stagii de practică, voluntariat în asociații studențești sau orice alte activități extra-curriculare

– Cu interes pentru dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane

Ce vor face participanții?

– Vor întâlni profesioniști de renume din domeniul resurselor umane care vor împărtăși din experiența lor, prezentând studii de caz și exemple de bune practici din organizațiile în care lucrează

– Vor lucra în echipă la rezolvarea unui studiu de caz alături de alți tineri la fel de pasionați ca și ei de acest domeniu

– Vor avea o experiență inedita vizitând una din companiile noastre membre

– Vor avea șansa să câștige o invitație la Conferința Națională HR Club din toamna 2019

– Pot obține internshipuri în departamente de resurse umane la companii membre

– Învață, își fac noi prieteni, se distrează

Ce vor învăța?

Despre complexitatea domeniului prin concepte, exemple de bune practici, workshop-uri, exerciții aplicate și studii de caz din 7 zone ale HR-ului: Recrutare și Selecție, Formare și Dezvoltare, Legislație și Relații de muncă, Compensații și Beneficii, Dezvoltare Organizațională, Managementul Performanței, Strategie de Resurse Umane. De asemenea, vor putea vedea exemple de medii de lucru din organizații de top din România, prin intermediul vizitelor de companii.

Când și unde?

Școala se va desfășura pe parcursul a doua săptămâni în intervalul 1 – 12 iulie, de luni până vineri, zilnic, între orele 9.00 – 18.00. Cursurile școlii de vară se vor ține la sediul HR Club din București, într-o mansardă spațioasă și luminoasă din Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3.

Cât costă?

Nimic! Participarea la cursurile școlii de vară HR Club Next Generation este gratuită pentru toți participanții selectați. Programul este o inițiativă de voluntariat a comunității profesioniștilor de HR care a înțeles nevoia pregătirii viitoarei generații de specialiști în resurse umane pentru a facilita intrarea ei pe piața muncii prin micșorarea discrepanțelor dintre formarea profesională și cerințele reale ale pieței.

Cum poți aplica?

Pentru a intra în procesul de selecție, așteptăm să ne transmiți un e-mail cu:

  • CV-ul tău în limba româna sau engleză;
  • Un Eseu de maximum o pagină, în limba română, care să pornească de la următoarea situație: Ești Directorul de HR al unei fabrici de procesare a laptelui. De curând, unul dintre cei mai mari competitori și-a deschis o fabrică în România, în același județ în care își desfășoară activitatea compania pentru care lucrezi. În ultimele 6 luni, peste 20% dintre angajații tăi au ales să lucreze pentru noua organizație, situație care ridică provocări mari în desfășurarea normală a activităților de lucru atât în fabrică, cât și pe funcțiunile de suport. Enumera 3 – 4 acțiuni prin care tu și echipa ta de HR vă propuneți să abordați situația și argumentează motivul pentru care le consideri importante.
  • Vom aprecia eseurile creative, pragmatice și care au viziune de ansamblu asupra domeniului resurselor umane.

Până când?

Perioada de înscriere: deschisă până pe 2 iunie 2019, ora 23.59.

Selecția participanților se va face în două etape:

Evaluarea CV-urilor și eseurilor transmise (cele doua documente sunt obligatorii);

Intervievarea candidaților care au trecut de prima etapă de selecție (Pentru cei din afara Bucureștiului, interviul va avea loc telefonic sau prin videoconferință).

Urmărește anunțurile HR Club legate de școala de vară pe pagina de Instagram @hrclubnextgeneration sau pe site-ul HR Club și trimite-ne înscrierea ta pe florina.dinca@hr-club.ro. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.