Școala Curioșilor, ediția a IV-a

Ești student sau cercetător la o facultate de științe?

Îți dorești să împărtășești copiilor cunoștințele tale în mod distractiv și interactiv?

Înscrie-te ca educator voluntar la Școala Curioșilor 2019!

Unde? La Palatul Copiilor din Piatra Neamț

Când? 8-13 iulie 2019

Școala Curioșilor este o școală de vară de științe, gratuită, pentru elevi din clasele IV-VII.  Scopul acestui proiect este să oferim elevilor șansa de a descoperi elemente fascinante ale științei direct de la oameni pasionați de știință, entuziaști și dornici să povestească știința pe înțelesul copiilor.

Domeniile care ne interesează sunt: Chimie, Matematică, Fizică, Biologie, Paleontologie, Geologie, Astronomie. Ne bucurăm însă să descoperim lucruri interesante și din alte domenii interdisciplinare.

Pentru a te înscrie, trimite-ne câteva rânduri despre tine la  scoalacuriosilor.piatraneamt@gmail.com, împreună cu CV-ul tău și o scurtă descriere a tematicii și activităților pe care vrei să le susții, care să includă și necesarul de materiale.

Colaborarea va fi sub formă de voluntariat. Se asigură masa, cazarea și decontarea cheltuielilor de transport, și se oferă adeverință de participare. Nu e necesară prezența în toate zilele evenimentului, ci doar în ziua/zilele desfășurării activităților propuse.

Pentru a-ți face o idee despre cum a fost la edițiile trecute, vizitează site-ul nostru www.scoalacuriosilor.ro și pagina noastră de Facebook .

Data limită: 3 mai

Persoanele selectate vor fi anunțate pe 15 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.