Devino voluntar al Centrului de Învățare al UAIC!

Centrul de Învățare al UAIC este un proiect ROSE finanțat cu fonduri de la Banca Mondială. În Casa „Miclescu” din spatele corpului B al Universităţii (str. Pinului nr. 2) a fost creat un spațiu primitor și stimulativ, dedicat asigurării unor condiții optime de studiu individual şi asistat, cu precădere pentru studenții aflați în risc de abandon sau de nepromovare, dar și pentru cei care vizează obținerea performanței în educația universitară. Prin activitățile de până acum, Centrul de Învățare a dobândit recunoaștere atât în spațiul comunității academice, cât și în rândul partenerilor. A fi voluntar în Centrul de Învățare înseamnă a fi parte a unei echipe dinamice și creative, a dobândi experiență, echilibru și performanță în relația cu ceilalți și chiar cu tine însuți. Tipuri de activități pe care un voluntar le poate desfășura în Centru:
– Prezentarea activităților din Centul de învățare;
– Îndrumare și sprijin din partea studenților din anii superiori ai ciclului de licență/master pentru studenții din primul an. Studenții voluntari înscrişi în programul de master „Psihologie educațională şi consiliere” pot fi coach-assistant la desfaşurarea sesiunilor de coaching şi dezvoltare personală;
– Implicarea în activități precum: întâmpinare participanți, asigurarea completării listelor de prezență, scanare și copiere documente, introducere și prelucrare date în Excel.
– Implicarea în organizarea și desfășurarea unor evenimente la nivelul Centrului;
– Posibilitatea de implicare în alte proiecte ale UAIC, precum Caravana UAIC, Marșul absolvenților, Bun venit la UAIC etc.

Studenții interesați să devină voluntari sunt rugați să trimită CV-ul la adresa de e-mail centruldeinvatare@uaic.ro, pana la data de 30 martie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.