Concert live cu trupa germană “PLUQ” (Germania)

Centrul Cultural German Iaşi împreună cu The Trumpets, invită publicul ieșean la un concert extraordinar cu trupa PLUQ din Germania, joi, 28 martie 2019, începând cu ora 21:00, la The Trumpets.

PLUQ oferă ascultătorilor o experienţă muzicală surprinzătoare și revigorantă: piese improvizate, influenţe electronice live și compoziții atrăgătoare, care se situează din punctul de vedere al stilului muzical între dancehall, muzică electronică, funk și jazz. Cu bas, tobe și elemente electronice, basistul Philipp Rehm și bateristul Ralf Gustke realizează un spectacol  avangardist, îmbinând armonios stilurile muzicale, dar lăsând loc în acelaşi timp şi momentelor excepţionale de solo.

Abordarea lor cuprinzătoare în ce priveşte muzica pe care o interpretează amintește de o combinație de breakbeats cu Marcus Miller și Frank Zappa, cu o bază solidă și plină de forță. Ambii muzicieni sunt solişti cunoscuţi şi cântă alături de multi artişti de renume, iar de câțiva ani au început să cânte în formaţie de duo. Basistul Philipp Rehm a mai concertat la Iaşi în decembrie 2018  împreună cu trupa “Jazz Against The Machine” la invitaţia Centrului Cultural German din Iaşi şi The Trumpets.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.