FameLab 2019

FameLab este una dintre cele mai mari competiții internaționale de comunicare a științei din lume. Aflată la a XI a ediție în România, competiția FameLab se adresează tinerilor cu vârsta peste 19 de ani care studiază sau lucrează în domeniul ingineriei, medicinei, tehnologiei, biologiei, chimiei, fizicii sau matematicii.

Înscrierea la FameLab se poate face online prin trimiterea unei prezentări video de maximum 3 minute despre un subiect științific sau tehnologic la alegere, până pe data de 31 martie 2019.

Toate detaliile privind înscrierea și formularul online pot fi găsite pe website-ul British Council: https://www.britishcouncil.ro/famelab/inscrieri-competitie/aplica. Din rândul celor care se înscriu cu o prezentare video, juriul ii selectează pe cei care vor merge în etapa preselecțiilor regionale pe baza acelorași criterii folosite în evaluarea concurenților care susțin prezentări de pe scenă: conținut, claritate și charismă.

Preselecția regională organizată de British Council în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași se va desfășura pe data de 5 aprilie, ora 11.00, Sala Conduent HR Lab (Corp A, Parter).

Leave a Reply

Your email address will not be published.