AEGEE-Iași recrutează!

 

 Fii membru AEGEE-Iași!

Vrei să ai parte de experiențe de neuitat pe perioada studenției? Îți place să călătorești și să cunoști oameni din diferite țări din Europa? Ai acum ocazia de a te dezvolta într-un spațiu multicultural european.

Te așteptăm cu brațele deschise în AEGEE-Iași! Aici vei întâlni oameni interesanți, dornici să te cunoască. Împreună vom promova valorile și ideea de integrare europeană în rândul studenților, precum și schimburile de experiență internaționale. Totodată, ne dorim să aprofundăm ideea de unitate, înțelegere, pace, toleranță și conștiință europeană, printre tineri proveniți din toate colțurile Europei.

Te poți înscrie până joi, 7 martie 2019, orele 23:59 aici.

Familia AEGEE s-a înființat în anul 1985 în Paris și în prezent își desfășoară activitatea prin intermediul a 232 de antene active în 232 de orașe studențești, în 43 de țări din Europa. Alege astfel să faci parte din una dintre cele mai mari asociații studențești interdisciplinare la nivel european.

AEGEE caută tineri care să se implice activ în societate prin intermediul proiectelor organizate de asociații precum:

– Summer University

– Regional Training Course

– Christmas Charity Party

– Agora

 – Training-uri și workshop-uri la nivel local, dar și la nivel național și european

Poți totodată opta pentru unul dintre următoarele departamente: relații publice, resurse umane, strângere de fonduri și departamentul destinat studenților Erasmus. Prin urmare, dacă vrei sa ai parte de experiențe de neuitat alături de familia AEGEE, te asteptăm să te înscrii și dorim cu nerăbdare să te cunoaștem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.