Asociaţia Studenţilor Psihologi şi Pedagogi și-a lansat propria revistă

Studenţii din cadrul Asociaţiei Studenţilor Psihologi şi Pedagogi au, începând din luna decembrie, propria revistă –„ Revistei ASPP”.

Lansată online, pe data de 25 decembrie 2018, publicația dorește să abordeze subiecte din viața comunității academice, în special aspecte ale studenției la prima universitate modernă a României, dar și din domeniul cercetării.

De exemplu, în cele 38 de pagini din primul număr al Revistei ASPP sunt prezentate următoarele subiecte: Tehnici de învăţare eficientă, Testul „triadă” nevrotic al lui Karen Horney, Interviu – asist.univ.dr. Radu-Mihail Robotă, Reprezentare studenţească, Proiecte ASPP, Poveşti amuzante din cămin, Povestea foştilor studenţi sau Ce reprezintă ASPP pentru mine?

Colectivul de redacție este format din tineri care fac parte din  Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi din Iași, înființată în aprile 2004 de un grup de studenți ai Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Cu o apariție bianuală, Revista ASPP se adresează tuturor studenților din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”  și poate fi citită on-line, pe site-ul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, la adresa: https://www.psih.uaic.ro/revista-aspp-nr-1/

Leave a Reply

Your email address will not be published.