ELSA Iași organizează conferința națională “Diplomația și Arta Negocierii”

LSA IAȘI, prin intermediul departamentului Seminare și Conferințe, are plăcerea de a vă invita să luați parte la conferința națională Diplomația și Arta Negocierii în perioada 4-6 decembrie 2018, organizată pentru a omagia cei 100 de ani de la Marea Unire.

În cele 3 zile ale conferinței veți avea ocazia de a participa la prelegeri ținute atât de către profesori de drept, cât și de către membri ai corpului diplomatic, la workshop-uri tematice și la sesiuni de întrebări și răspunsuri. Mai mult, veți putea vizita instituțiile ieșene care înglobează perfect conceptul de unitate națională. Dacă vă întrebați care au fost problemele legislative apărute în timpul Marii Uniri pentru România, care a fost poziția diplomaților români și care a fost rolul profesorilor din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” în timpul războiului, cu siguranță veți găsi răspunsul tuturor curiozităților voastre participând la acest eveniment.

De asemenea, programul va include prelegeri purtate de experți, cercetători și profesori pe cele trei arii principale de discuție (diplomație, negociere și relații
internaționale), iar participanții vor avea șansa de a se cunoaște mai bine între ei și de a-și împărtăși opiniile pe toată durata activităților sociale.

Fiind cea mai importantă zi din istoria românilor, ne propunem să celebrăm acest mare act al diplomației românești tocmai prin intermediul abordării temei
diplomatice, unde vom afla mai multe despre “arta negocierii”, artă prin care s-a obţinut unirea tuturor provinciilor istorice ale țării noastre între aceleaşi graniţe.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.