Psihologia sub lupă

„Psihologia sub lupă” este un eveniment anual ce are ca scop informarea publicului larg, dar și a celui specializat, pe subiecte ce țin de domeniul psihologiei prin intermediul unei conferințe și al unui workshop, într-un mediu mai puțin formal ce facilitează interacțiunea dintre organizatori, speakeri și invitați. Evenimentul își propune demitizarea unor informații deținute în prezent de publicul țintă și promovarea pasiunii pentru cunoaștere, prietenie și- bineînțeles- domeniul psihologiei, într-un cadru profesionist, dar accesibil, care să permită îmbinarea teoriei cu practica.

Evenimentul este organizat de Asociației Studenților Psihologi și Pedagogi din Iași

Sâmbătă, începând cu ora 09:30, va avea loc un workshop despre hipnoză, susținut de doamna Daniela Militaru (psiholog, psihoterapeut), iar duminică de la ora 17:00 domnul Dr. Cristian Andrei  va vorbi despre rolul pe care îl au evenimentele traumatice în alegerile de viață pe care le facem.

Workshopul se va desfășura în Turnul de Apă al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, iar conferința va avea loc la Aula Magna din Biblioteca Centrală Universitară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.