AEGEE Iași caută aventurieri

John Snow pornește în aventura vieții lui: vrea să viziteze toată Europa. A pornit în misiunea asta prin noi, AEGEE-Iași. L-am cunoscut, i-am văzut determinarea, setea de nou, dorința de dezvoltare, plăcerea de a călători, nevoia de implicare și seriozitatea de care a dat dovadă. A aplicat la noi și a devenit un AEGEEAN. 🎉

Vrei și tu să-l ajuți și să-l urmezi? AEGEE-Iași este asociația de care ai nevoie. Dacă vrei să te descoperi, să calatorești și esti dornic de aventură te așteptam să te înscrii și dorim cu nerăbdare să te cunoaștem!

Te poți înscrie până marți, 23 octombrie 2018, orele 23:59 aici.

AEGEE este una din cele mai mari asociații studențești interdisciplinare la nivel european, cu peste 13.000 de membrii.

Organizația își desfășoară activitatea prin intermediul a 232 de antene, active în 232 de orașe studențești, în 43 de țări din Europa.

Pe lângă experienţa pe care o poţi căpăta, în cadrul organizației, beneficiezi de traininguri şi excursii la preţuri mult mai reduse. Anual antenele din Europa organizează: AGORA – locul în care se întâlnesc membrii tuturor antenelor AEGEE, Summer University– tabere de vară la preţuri atrăgătoare pentru vizitarea unei ţări, cunoaşterea unei limbi sau a culturii ţării asociaţiei organizatoare, Regional Training Course – întâlnire a membrilor AEGEE din România pentru a participa la traininguri şi pentru a pune la cale proiecte în parteneriat. Deasemenea, organizăm petreceri şi dezbateri cu teme europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.