Programul de dezvoltare personală LOVE Life & Dance

Un program inovativ de dezvoltare personală pentru tineri – la Gamma Projects & Research din Iași

În limbaj comun, terapia prin dans urmărește exprimarea sinelui prin mișcare, în care are loc conectarea minții cu corpul. Mișcarea are efect asupra corpului și minții, include beneficii emoționale și mentale, în sensul ca aceleași endorfine care te fac să te simți bine atunci cand te miști, te pot ajuta să te concentrezi și să dormi mai bine, să ai mai multă energie, să fii mult mai flexibil și adaptabil provocărilor din viață. Mișcarea în mod regulat este o investiție pentru minte, corp și suflet.

Terapia prin dans sau terapia prin mișcare are ca scop înțelegerea mișcării din punct de vedere psihoterapeutic, ce sprijină dezvoltarea intelectuală, exprimarea emoțiilor și a funcțiilor motorii ale corpului. Inclusă în categoria terapiilor de expresie, terapia prin dans pune accent pe relația între mișcare și emoție.

Gamma Institute îți oferă oportunitatea de a participa la 8 workshop-uri gratuite de dezvoltare personală prin art-terapie.

Ce vei experimenta:

·       8 workshop-uri de dezvoltare personală prin tehnici terapeutice expresive

·       Relaționare cu alți tineri care, la fel ca și tine, își doresc să-și câștige încrederea în forțele proprii și în visul lor

·       Te vei împrieteni cu propriul corp și vei învăța să-ți identifici emoțiile și modul în care acestea se reflectă în corpul și mișcările tale.

Programul de dezvoltare personală este structurat pe 4 întâlniri de câte 4 ore în lunile septembrie și octombrie și este dedicat tinerilor cu vârsta între 18 și 30 de ani. Programul primei grupe de participanti este urmatorul: 10, 11, 25 si 26 septembrie, orele 16.00 – 20.00.

Cum ma înscriu?

Completează formularul de înscriere la următorul link, iar noi te vom contacta pentru a-ți da toate detaliile de care ai nevoie pentru a participa la program:

https://goo.gl/forms/uuDSKQeUd9MqD1mn1

 

Te invităm să-ți construiești propria poveste a dezvoltării tale personale, la Gamma Institute, în cadrul proiectului „Love Life and Dance: Expressive therapies for empowering youth”.

Parteneri:

·       Universitatea Danubius Galati

·       ASPAYM Castilla y Leon, Spania

·       CEIPES, Italia

 

Gamma Institute, Iași

Tel. 0741093131

Contact@gammainstitute.ro

www.gamma-conference.com

www.gammainstitute.ro

www.gammaclinic-psychology.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.