Internship plătit ca Asistent Marketing la Papucei

Ce căutăm?

Asistent Marketing la Papucei este o poziție ideală pentru o persoană pasionată de fashion și de marketing, absolventă sau în an terminal la FEAA sau Jurnalism/Comunicare.

Printre responsabilități se află pregatirea mostrelor pentru târguri (fotografiere, pregătire pentru expediere), înregistrarea și urmărirea comenzilor primite, menținerea legăturii cu firme de transport, actualizarea conținutului siteului și relaționarea cu magazinul.

Abilitățile necesare: cunoașterea limbii engleză avansat, cunoașterea limbii franceză reprezintă un avantaj; cunoștințe de Adobe Photoshop și MS Office; capacitate rapidă de învățare.

Despre Papucei

Papucei a început să producă încălțăminte la Iași în 1990, imediat după Revoluție. În timp, am acumulat experiența din care orice tânăr la început de drum are ceva de învățat.

Realizăm colecții proprii și primim comenzi de 40000 de perechi pe an pe care le vindem:

90% export prin participare în fiecare sezon la târguri internaționale precum “Who’s Next” Paris, “Micam” Milano, șa.

10% intern prin magazinul propriu din Iași și magazinul online www.papucei.ro

Avem 85 angajați în total. O parte din ei lucrează la Papucei încă de la începuturi și ne sunt foarte dragi. Totuși, atunci când ni se alătură persoane noi, pline de energie și de idei pentru dezvoltare, nu avem cum să nu le apreciem si să nu le prețuim pe fiecare în parte!

Vrei să te angajăm?

Trimite-ne CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe angajari@papucei.ro până pe 30 iunie 2018. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.