LANSARE DE CARTE: Revolutions. The Archeology of Change

Miercuri, 23 mai 2018, de la ora 18.30, în sala de conferințe din clădirea Turnului de apă, aflată în spatele Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, corp A, va fi lansat volumul Revolutions. The Archeology of Change, editat de Emanuel Grosu, Anca-Diana Bibiri, Camelia Grădinaru, Andreea Mironescu și Roxana Patraș.
Invitați: conf.univ.dr. Diana Vrabie, de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (R. Moldova) și cercetătorul Emanuel Grosu, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Lansarea are loc în cadrul ediției a V-a a conferinței Perspectives in Humanities and Social Sciences: Hinting at Interdisciplinarity, ale cărei lucrări se subsumează temei Mapping Digital Futures, se desfășoară în perioada 22-24 mai 2018 și este organizată de Departamentul de Cercetare Interdisciplinar – Domeniul Socio-Uman al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Cartea care va fi lansată reunește cele mai bune articole prezentate în cadrul celei de-a IV-a ediții a conferinței menționate mai sus. Aceasta a avut ca temă „Revoluțiile – o arheologie a schimbării” și s-a desfășurat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în perioada 26-27 mai 2017. Editorii volumului propun, prin selecția studiilor prezentate, o sondare a conceptului de revoluție din domenii diferite, precum: teoria culturii, istorie, sociologie, psihologie, științele politice, științele comunicării, științe economice, literatură și arte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.