Prezentarea Stagiilor pentru studenți la Guvernul României – ediția 2018

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2018, se va desfășura sub egida Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Studenții și tinerii absolvenți sunt invitați să aplice pentru cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituții și autorități publice. Programul, ajuns la a VI-a ediție, se va derula în această vară în perioada 16 iulie – 14 septembrie și va oferi tinerilor posibilitatea să se acomodeze cu modul de lucru al administraţiei publice centrale.

Dincolo de activitatea zilnică, stagiarii vor participa la discuții și întâlniri de lucru cu miniștri, secretari de stat, specialiști în diferite domenii de competență, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Pe perioada stagiului de practică, internii vor beneficia de o bursă lunară de 1.000 de lei, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare.

Studenții UAIC sunt așteptați luni, 7 mai 2018, la ora 10.00, în Sala Senatului pentru a afla mai multe detalii despre acest program

Pentru a participa la această prezentare, vă rugăm să completați acest formular de înscriere!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.