Oportunitate de Internship în cadrul companiei Amazon Iași

Având peste 300 000 de angajați în întreaga lume, compania Amazon este lider la nivel global în comerțul on-line și unul dintre furnizorii de top de servicii web. Diviziile din Iași a companiei oferă numeroase oportunități de angajare pentru studenți și absolvenți ai Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul organizațiilor care oferă suport site-urilor Amazon din Europa cât și altor locații.

Amazon oferă  oportunitați de internship adresate studenților sau proaspăt absolvenților cu abilități de comunicare la nivel avansat în limba engleză și un nivel mediu pentru oricare din urmatoarele limbi straine :  franceză/ spaniolă/germnă/italiană. Rolul de «Compliance Associate – Intern » se adresează tuturor studenților, indiferent de specializare, experienta anterioară nefiind necesară.

Vă invităm să trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail: campus-iasi@amazon.com și pentru mai multe detalii legate de acest rol găsiți pe site-ul de cariere: http://romania.amazon.com/#/jobDetails/642691#openPositions

Leave a Reply

Your email address will not be published.