Proiect de formare – mentorat – finanțare. Pentru viitori ANTREPRENORI

Tu ce ai face cu 33.000 de euro? Dacă ai o idee de afaceri și nu știi cum s-o transformi în realitate, intră în comunitatea de viitori antreprenori Start Up Yourself și află cum poți să îți pui planul în practică.

Start Up Yourself îți dezvoltă competențele antreprenoriale printr-un program practic de formare profesională, te ajută să îți construiești un plan de afaceri solid și fezabil, îți asigură stagiul de practică la o firmă din aceleași domeniu de activitate cu ideea ta de business și te sprijină pe tot parcursul să implementezi afacerea.

Poți beneficia de o finanțare de 33.000 euro nerambursabili și suportul nostru pe termen lung, ca să îți administrezi cât mai bine propriul business.

Intră pe www.afacerinordest.com și află mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării. Urmărește-ne și pe pagina de Facebook pentru noutăți despre proiect sau conteactează-ne la contact@afacerinordest.com dacă ei nevoie de detalii.

 

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.