Înscrieri la Forumul European Alpbach – Diversity and Resilience

Forumul European Alpbach a lansat recent procedura de aplicații pentru ediția din acest an a evenimentului, cu tema Diversity and Resilience. Evenimentul va avea loc în perioada 15-31 august a.c., la Alpbach, o localitate din Alpii austrieci.

Anual, 700 de tineri din aproximativ 80 țări participă la această conferință interdisciplinară pe teme ce privesc știința, politica, mediul de afaceri și cultura. Creat în 1945, Forumul European Alpbach propune discuții cu privire la probleme socio-politice relevante pentru societatea contemporanta. Tema din 2018 încearcă să examineze legătura dintre diversitate și reziliență (Diversity and Resilience), în contextul unei transformări sociale rapide, în care diversitatea este recunoscută și încurajată, însă poate conduce și la tensiuni în perioada de criză.

În vederea încurajării participării tinerilor cu vârste de până la 30 ani, Forumul European Alpbach pune la dispoziție locuri cu burse ce acoperă taxele de participale la întregul program, precum și posibilitatea de a beneficia de fonduri suplimentare pentru finanțarea cazării și meselor. Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor pentru burse este 30 martie a.c., informații suplimentare fiind disponibile la adresa: https://www.alpbach.org/en/scholarships/

Leave a Reply

Your email address will not be published.