Oportunitate internațională în Cracovia (Polonia) pentru absolvenții vorbitori de română și engleză

Cine suntem
UBER este una din companiile cu cea mai rapidă dezvoltare, în prezent operand în peste 600 de orașe din lume. Produsul nostru este aplicația de smartphone care a revoluționat industria transporturilor. Uber este una dintre cele mai convenabile modalități de a te deplasa în siguranță prin oraș cu o simplă apăsare de buton.

Despre rol
La Uber, oferirea suportului uimitor care stabilește încrederea pentru călătorii și șoferii parteneri -comunitatea noastră- este o caracteristică esențială a experienței cu serviciile noastre. Investim în ea și credem în furnizarea serviciului de cea mai înaltă calitate, executat în cel mai inteligent și eficient mod.

În această perioadă căutăm pentru Centrul de Excelență Uber din Cracovia (Polonia) absolvenți vorbitori de limbă română și engleză pentru rolul de Community Support Representative.

Profilul tău

  • Fluent în limba română și vorbitor de limbă engleză (nivel intermediar);
  • Proaspăt absolvent;
  • Nivel de empatie ridicat și înțelegător;
  • Iscusit în ale cuvintelor și curios înnăscut;
  • Pasionat de a găsi soluții creative la probleme complexe. Îți place să faci față necunoscutului, găsind oportunități din acesta.

Responsabilități

  • Creșterea și menținerea fidelității comunității Uber;
  • Oferirea serviciilor de înaltă calitate pe mai multe platforme de support (e-mail, chat, telefon).

Dacă ești în căutarea a unor modalități unice și interesante de a rezolva probleme te așteptăm în echipa Centrului de Excelență UBER Cracovia.

Mai multe detalii despre job și procesul de aplicație

krakowcoe@uber.com / vbahna@ext.uber.com (Veronica Băhnareanu).

Leave a Reply

Your email address will not be published.