Conferința team ADventure, ediția a X-a

PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure. Cel de-al doilea eveniment al proiectului, Conferința, va avea loc pe data de 16 noiembrie, ora 10:00, în Sala Dublei Alegeri de la Muzeul Unirii.

Conferința se adresează atât studenților înscriși în concurs, cât și tuturor celor interesați de domeniul Comunicării și Relațiilor Publice. Aceasta reprezintă o îmbinare între creativitate, strategie și branding, din care toți cei care vor participa vor avea ocazia să extragă informații cât mai diverse.

Pentru că ne aflăm la ediția a X-a, speakerii Conferinței trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Astfel, de această dată, îi avem drept invitați pe Ioana Dobrinescu (strategic planner la MullenLowe), Teodora Migdalovici (terapeut de brand și coach în branding personal la mealchemy.com și a fondat „The Alternative School for Creative Thinking”) și, nu în ultimul rând, Adrian Mironescu (Owner, Brand Identity Consultant and Designer la WIRON).

Studenția este despre experiențe noi, amintiri deosebite și informații cât mai diverse pentru a ne îndrepta spre un viitor frumos. Așadar, fiți siguri că nu ratați această oportunitate și veți fi prezenți la Conferința team ADventure joi, 16 noiembrie, de la ora 10:00, în Sala Dublei Alegeri de la Muzeul Unirii!

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteți intra pe pagina de Facebook a proiectului și pe blogul acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.