DSSA te invită la 2 ateliere de IT în cadrul programului ACCESS

Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA) invită Luni 23 octombrie 2017, ora 18, studenții și masteranzii Facultății de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” la un eveniment carusel special organizat pentru aceștia.

În cadrul acestuia va fi abordată cariera în IT în 2 ateliere de câte 40 de minute.

Metoda este preluată din educația nonformală și presupune existența mai multor puncte fixe în care se desfășoară ateliere de durată egală, puncte prin care trec pe rând grupe cu un număr mic de participanți.
Studenții vor face parte dintr-o grupă de maxim 24 de studenți care vor trece prin ambele ateliere, în paralel. Astfel, vor putea adresa întrebări celor care țin atelierele și vor putea colabora cu ușurință cu ceilalți studenți din grupa lor.

Invitați:

  • Daniel BULEU, Senior Program Manager – Delievery, Ness Digital Engineering, tema workshopului: „Vrei să lucrezi în IT? Ce implică asta, cu bune și cu rele?”
  • Florin CARDASIM, Software architect, trainer and Agile coach, Codecamp.ro, tema workshopului: „Being an engineer in an Agile world”

Înscrierile pentru eveniment se realizează completând formularul din link-ul de mai jos.

bit.ly/AccessForStudentsInfo
ACCESUL LIBER

– – –

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Identificarea și analiza așteptărilor angajatorilor și absolvenților UAIC privind accesul și integrarea pe piața muncii” (ACCESS) – coordonator proiect Conf. Univ. Dr. Sorin Gabriel ANTON (FEAA, UAIC, Iași) , proiect finanțat prin Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior CNFIS- FDI- 2017- 0316 și are ca scop facilitarea proceselor de adaptare a curriculum-ului universitar din UAIC la dinamica pieței muncii și influențarea politicilor privind îmbunătățirea competențelor pentru angajabilitate a studenților Universității.

Leave a Reply

Your email address will not be published.