Quartz Matrix angajează Web developer!

Quartz Matrix – Construim lumea împreuna, zi de zi!

Căutăm Web developer
Dacă tu ești convins că în online nu există limite, atunci noi te vrem în echipa noastră de marketing.

Avem pentru tine cel puțin 3 provocări:

  • site-uri de se-ncarcă ca vântul și ca gândul, mai precis în maximum 3 secunde
  • numărul 1 în Google (cot la cot, tu scrii codul, noi facem contentul)
  • responsive fără ezitare, pe rezoluție mică sau mare
  • modul de administrare pentru orice editare.

Dacă poți face față cu brio provocărilor noastre trimite-ne CV-ul tău la resurse.umane@quartzmatrix.ro


Quartz Matrix este o companie de inginerie de nivel național care urmărește permanent ca performanțele sale să se reflecte în succesul clienților și partenerilor săi.

Prezența de 24 de ani în piața de business-to-business, Quartz Matrix a răspuns la provocări cu inovatie, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente în domeniile IT, electric și electronic. De aceea, parteneriatele încheiate de Quartz Matrix au fost mereu de lungă durată și s-au bazat pe încredere mutuală și respectarea minuțioasă a contractelor încheiate.

Quartz Matrix investește permanent în cercetare-dezvoltare, urmărind ca soluțiile oferite să fie mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte, astfel incât acestea să se reflecte direct în creșterea productivității.

Quartz Matrix susține instruirea permanentă a fiecărui angajat și se implică în procesul de invățare continuă prin alocarea de resurse considerabile pentru certificarea experților săi în toate domeniile în care activează.

Suntem pionieri în IoT si Industry 4.0, în Romania, implementând încă de acum 7 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată.

www.quartzmatrix.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.