DSSA organizează traininguri gratuite pentru studenții UAIC

Dă start carierei tale de succes alături de DSSA și pornește în aventura dezvoltării personale. Definește-ți viitorul alături de noi!

În perioada 1 – 24 octombrie 2017, Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA din UAIC), organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Trainingurile la care te poți înscrie în Octombrie 2017 sunt:

  • Start în studenție  – te vei echipa cu informații, tehnici și ponturi utile dacă vrei să pui primele cărămizi la temelia carierei tale cât ești încă student.
  • Corala „Universitas” artă și provocare –  dacă dorești să devii conștient de adevăratul tău potențial muzical acest training este pentru tine.
  • Dicția și importanța cuvântului în discurs –  te va ajuta să te redescoperi prin intermediul artei oratoriei.
  • Învață să înveți – vei afla mai multe despre cum pot organiza activitatea de învățare astfel încât să fie productivi, eficienți și să aibă succes.
  • Comunicare în cadrul UAIC – vei afla care este circuitul documentelor și cui trebuie să te adresezi atunci când ai o solicitare sau dorești pur și simplu o îndrumare.
  • Doctorat 2.0 – îți vei îmbunătăți modalitatea de lucru și vei afla modalități concrete de eficientizare a activității și de planificare a acesteia.

Mai multe detalii despre fiecare training în parte poți găsi AICI.

Înscrierile se fac la adresa: http://bit.ly/trainingDSSAoct17

Leave a Reply

Your email address will not be published.