Jazz live cu trupa germană „Paragon”

Centrul Cultural German Iaşi şi The Trumpets vă invită la o seară de jazz live cu trupa „Paragon” din Germania, miercuri, 4 octombrie 2017, începând cu ora 21:00 înThe Trumpets.

Trupa PARAGON a fost înfiinţată  în urmă cu 10 ani de saxofonistul german Peter Ehwald și pianistul londonez Arthur Lea. Alături de  basistul Matthias Nowak  şi toboşarul Jon Scott, trupa a evoluat cu succes pe scena internaţională de jazz, câştigând într-un timp scurt multiple premii.

Cei patru artişti se disting printr-o versiune aparte de jazz improvizat, dovada fiind cel mai recent album înregistrat „Old Dreams”, care reprezintă în sine o mărturie a ceea, ce poate fi numit jazz european: deschis, experimental, melodios și cu un sound extraordinar.

Jon Scott și Arthur Lea din Londra, Matthias Akeo Nowak din Köln și Peter Ehwald din Berlin îşi unesc vocile individuale într-un sound comun, care convinge în ciuda sau chiar datorită componentei de cvartet de jazz clasic.

Se poate simți încrederea dintre muzicieni, compatibilitatea artistică, pentru că îşi oferă reciproc momente evoluţie scenică, iar ceea ce rezultă sună extraordinar de interesant.

 

Peter Ehwald – saxofon

Arthur Lea – keyboard

Matthias Akeo Nowak – contrabas

Jon Scott – tobe

 

Intrarea liberă!

Rezervări la numărul de tel: 0745 321 930

Leave a Reply

Your email address will not be published.