Evenimentele săptămânii 5 – 10 septembrie la Ateneul din Iași

Ultima lună a stagiunii estivale organizată la Ateneul din Iași oferă publicului doritor de alterntive culturale o diversitate de opțiuni. În această săptămână Ateneul ieșean vă propune următoarele evenimente:

Spectacol de teatru „Acuzat: Femeia! (Sincer… te iubesc!?), regia Viorel Vârlan, vineri, 08 septembrie, ora 19.00 în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”. Preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere

Publicul iubitor de comedie este chemat vineri, 8 septembrie 2017 de la ora 19.00 în această instanţă: Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iaşi, în calitate de jurat, în proces cu „Acuzat: femeia (Sincer… Te iubesc?!)”, regia Viorel VÂRLAN.

Partea citată are dreptul la un spectacol, parte a marelui spectacol în care femeia îşi înşeală bărbatul, ca răzbunare supremă. Umorul însoţeşte drama bărbatului înşelat în dragoste, transformând-o în comedia neputinţei sale.

Distribuţie: Andrei CIOBANU, Erica MOLDOVAN, Viorel VARLAN, Ionel APETREI

Durata: 1 h 20 min

Recomandat celor peste 16 ani.

Preţul timbrului judiciar: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Premiera spectacolului pentru copii „Păcală și Tândală”, regia Andrei Ciobanu, sâmbătă, 09 septembrie, ora 11.00 în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”. Preț bilet 10 lei

„Lume, lume, v-așteptăm cu mic cu mare la povești cu Păcală și Tândală, năzdravanii din născare. I-acaşa la Ateneu veți lua parte la cele mai istețe isprăvi cu cei doi eroi populari.

Haideți pe 9, 23 si 30 septembrie de la ora 11 la spectacolele „Păcală și Tândală”, „Păcală și Tândală în vacanță”, „Păcală și Tândală la școală” cu Andrei Ciobanu și Ionuț Gânju.

Și-am încalecat pe-un leu și v-aștept la Ateneu.” Andrei Ciobanu, regizor

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Spectacol de teatru „Căsătorie în doi”, regia Andrei Ciobanu, sâmbătă, 09 septembrie, ora 19.00. Preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere

„O comedie despre doi oameni comuni şi banali, un el şi o ea, nici prea prea, nici foarte foarte, o parodie a mariajului tradiţional şi a vieţii în doi. El, un tânăr achizitor, care iubeşte literatura încă de când era mic adolescent, iar ea, o tânără casieriţă la alimentara din localitate, care a văzut fericirea doar în filme şi în satul natal. Cei doi se cunosc pe peronul gării, se plac şi… începe căsătorie în…doi.”, Andrei Ciobanu, regizor.

Ana Hegyi și Andrei Ciobanu, cei doi protagoniști ai comediei „Căsătorie în doi”, vă invită la Ateneul din Iași, sâmbătă 9 septembrie 2017, de la ora 19.00.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Spectacol de teatru „Dezvoltare personală”, regia Eduard Fiuciuc, duminică, 10 septembrie, ora 19.00 în Grădina de Vară. Preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere

Te-ai plictisit de rutină? Ideile noi îți surâd dar nu ai cu cine să le discuți? Ești gata să faci o schimbare și să îți lărgești orizonturile?

Te așteptăm la „Dezvoltare Personală” ca să răspundem problemelor tale. Aici vei întâlni tot soiul de oameni interesanți, ce își vor pune experiențele personale in joc pentru a putea sublinia esențialul.

Vino la „Dezvoltare Personală”, o piesă cu și despre „oameni frumoși”!

Comedia „Dezvoltare Personală” este al doilea spectacol scris și regizat de Eduard Fiuciuc. De această dată autorul propune un spectacol manifest cu accente satirice ce își dorește să contracareze tendințele socio-politice actuale. Spectacolul este alcătuit din patru monologuri subtile și amuzante despre stereotipurile ce își fac din ce in ce mai vizibila prezența în societatea actuală.

Distribuția: Ana Hegyi, Claudiu Gălățeanu, Alexandra Ioana Cantemir, Eduard Fiuciuc

Spectacolul va avea loc în Grădina de Vară a Ateneului din Iași, duminică 10 septembrie 2017, ora 19.00.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.