IT’S WISE caută Junior .Net Developer

IT’S WISE caută pentru unul din clienții săi un junior .NET Developer, responsabil pentru crearea aplicațiilor .Net, incluzând orice de la partea de servicii back-end până la partea de client.

 

Cerințe:

–       .NET Platform, C#, OOP;

–       Crystal reports;

–       HTML, CSS (avantaj);

–       Cunoștințe de programare;

–       Experiență de lucru cu DataAccess (ORM/ Micro ORMs);

–       Experiență de lucru în limbajul de programare .NET este considerat un plus;

–       SQL standard (SQL Server – avantaj);

–       Experiență de lucru într-un mediu Agile/Scrum;

–       Persoană deschisă cu excelente abilități interpersoanle și de lucru în echipă;

–       Comunicare foarte bună în limba Engleză (scris și vorbit).

Principalele responsabilități vor fi proiectarea și dezvoltarea acestor aplicații și coordonarea cu restul echipei care lucrează pe diferite niveluri ale infrastructurii. Prin urmare, ne dorim un candidat orientat către rezolvarea problemelor în colaborare cu echipa, design și calitatea produsului.

 

Candidații vor trimite CV-ul la: cosmina@itswise.ro sau pot suna la –  0729922327.

 

Datele companiei:

Suntem o companie specializată în consultanță HR, recrutare și achiziție de talente pentru clienți din domeniul IT&C, din România și din străinătate.

„Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nici o zi din viața ta!”

Credem că, pe plan profesional, ca în orice alt domeniu al vieții, fiecare om are locul său iar atunci când îl găsește este mult mai fericit.

Credem în învățare continuă la locul de muncă, în puterea climatului armonios asupra dezvoltării angajaţilor și, de-a lungul timpului, am văzut oameni crescând ca Făt-Frumos în cadrul companiilor.

Ne place să încurajăm aceste procese, ne bucurăm când le vedem cum funcționează și numai atunci când vedem satisfacția ambelor părți – angajat și angajator – considerăm că munca noastră și-a atins scopul.

Am apărut pe piață în formula It’s Wise în anul 2014 și suntem mândri să știm că, până în prezent, nu am avut nici un client nefericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.