Echipa de fotbal a UAIC, locul I la Concursul Național Sportiv Studențesc

Echipa de fotbal a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), formată din studenții Facultății de Educație Fizică și Sport, a câștigat locul I la Concursul Național Sportiv Studențesc, eveniment ce a avut loc în perioada 26-27 mai 2017, la Iași.

Concursul, aflat la prima ediție, a reunit peste 120 de sportivi, jocurile disputându-se la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV), gazda acestui eveniment.

„A fost o competiție reușită din toate punctele de vedere: implicarea studenților, logistica, condițiile de participare. Studenții noștri au avut evoluții pozitive și în final au reușit să obțină trofeul. Îi felicit pentru modul în care s-au comportat, dând dovadă de dăruire și dorința de a câștiga. Sper ca această compeție să devină una de tradiție, UAIC să fie prezentă și să obțină rezultate pe măsură”, a declarat Lect. dr. Florin NICHIFOR, coordonatorul echipei UAIC.

Titlul pentru cel mai bun jucător al turneului a revenit studentului Bogdan BOTEZATU de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UAIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.