Student la Jurnalism, caut angajator!

Cu o tradiție de câțiva ani, Întâlnirea Alumni este un eveniment care, din 2012, reunește studenții, absolvenții și profesori la o întâlnire de suflet și de experiență. Anul acesta, evenimentul se va afla la ediția a VI-a și se va desfășura sub titlul Student la Jurnalism, caut angajator!

Evenimentul este organizat de către masteranzii de la Specializarea „Tehnici de Produc­ție Editorială în Presa Scrisă, Audiovizual și Multimedia” de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, sub îndrumarea cercet.șt. Daniela Gifu, în data de 4 mai 2017, la ora 17.00, în Sala R502 din cadrul Universităţii.

Dacă în anul universitar trecut Evenimentul Alumni a încercat să pună accentul pe ceea ce nu a oferit școala de jurnalism, iată că de această dată se arunca o privire dincolo de camerele de luat vederi sau de condei.

Studenții lansează invitaţia și pentru reprezentanţii presei ieşene şi reprezentanţii instituţiilor interesate de soarta presei locale, de a participa şi de a dezbate pe marginea temei: Student la jurnalism, caut angajator!

Invitații speciali ai dezbaterii sunt:

  • prof. Univ. dr. ing Daniel Condurache
  • prof. Univ. dr. Dan D.Stoica
  • lect. Univ. dr. Alexandru Lazescu
  • Marius Alexa – CEO Arhipelago
  • Andreea Comanescu – realizator emisiune la Capital Business Radio Madrid.

 

Nu uita! 4 mai 2017, ora 17:00, sala R502, UAIC. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.