Willing – Stagii de practica pentru studenții de la Psihologie

Cariera de psihoterapeut are nevoie sa fie susținută prin studiul individual dublat de experiența proceselor de psihoterapie. Asigura-ți viitorul profesional parcurgând programul oferit de clinica noastră si aprofundând lumea de dincolo de usa cabinetului.
Ana-Aurelia Băianu alături de Cornel Celmare te vor ghida atât spre lecturi inspirate si atent selecționate cât si printr-o bogata cazuistica ce e menită sa te învețe si sa iti exerseze abilitatile de psihoterapeut .
Pe tot parcursul colaborării vei putea sa ne însoțești gratuit la conferințe, ateliere de psihologie si evenimente organizate de Willing psihoterapie. Vei avea acces la resurse de informare stiintifica si te vom introduce in lumea psihoterapeutilor sistemici din Iasi.


Intalnirile durează 4 ore. In cadrul primei intalniri de lucru vom stabili impreuna programul sedintelor urmatoare astfel incat sa corespunda nevoilor tuturor participantilor. Investitia este in valoare de 100 de lei per participant pentru fiecare intalnire in parte. Adeverinta se elibereaza pentru cei care parcurg toate modulele. In total vor fi 13 intalniri iar la sfarsitul modulelor fiecare participant va primi din partea cabinetului individual de psihologie o adeverinta de practica pe care va fi specificat numarul de ore parcurs in practica de specialitate.
Înscrierile se fac in avans deoarece locurile sunt limitate. Pentru a va rezerva un loc in cadrul acestui program intens trimiteți e-mail la adresa office@willing.ro

 

Detalii de spre willing pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.