Studenții și elevii pasionați de tehnologie sunt așteptați la IT Marathon

Liga Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare Iași (LSAC) de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI) organizează, în perioada 28 aprilie – 7 mai 2017, concursul IT Marathon. Competiția se desfășoară la Facultatea de Automatică și Calculatoare și este destinată tuturor studenților și elevilor pasionați de tehnologie și se va desfășura pe şase secțiuni: Web Development, Desktop Applications, Embedded, Mobile Apps, D.I.Y. (Do IT Yourself) și Junior Dev.

Participanții vor lucra cu cele mai recente tehnologii utilizate pe piața muncii, în echipe de câte două persoane sau individual, timp de 12 ore. Aceștia vor fi supravegheați de organizatori, de parteneri și de profesorii implicați în proiect. La final, vor fi jurizate doar acele proiecte care îndeplinesc cerințele minime stabilite la începutul competiției.

La fel ca anul trecut, elevul care va obține locul I la categoria Junior Dev, pe lângă premiul pe care îl va primi de la parteneri, va fi declarat admis automat la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași.

Competiția se va deschide vineri, 28 aprilie, prin secțiunea D.I.Y.. Sâmbătă, 29 aprilie, va avea loc concursul la secțiunea Junior Dev, iar duminică, 30 aprilie, la categoria Embedded. Vineri, 5 mai, va fi proba de Desktop Applications, urmând ca sâmbătă, 6 mai, să se desfășoare proba de Mobile Apps, iar duminică, 7 mai, secţiunea Web Development.

De asemenea, companiile partenere vor realiza câteva prezentări și workshop-uri și vor exista și alte surprize pentru participanți.

Pentru mai multe detalii și pentru a afla calendarul complet, accesați pagina evenimentului, iar pentru informații actualizate la zi găsiți și pe pagina de Facebook.

Sponsori: Centric, camLine, Profidata, Mind CTI, RoboFun, NoBug. Eveniment realizat cu sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.