Google România lansează Academia Atelierul Digital

Cei de la Google România au creat o școală de digital dedicată studeților pasionați de marketing online, care doresc să își construiască o carieră în această direcție. În urma unui proces de selecție, studenții considerați eligibili vor fi invitați să petreacă 4 zile împreună cu specialiștii Google alături de care se vor specializa în marketing digital. Prin participarea activă la acest program, studenții vor avea șansa să continue cu un internship plătit chiar la noi în universitate, în Hub-urile Atelierul Digital.
Prima ediție va avea loc pe 6 – 9 Aprilie, la București și vizează studenții a patru universități din țară, inclusiv Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Înscrierile se fac până Luni, 20 martie, așa că nu ezitați sa le transmiteți și prietenilor voștri și să intrați împreună AICI.
Programul este realizat de Google România, având Fundația LEADERS ca partener educațional.
Susținători – USASE, AIESEC București, SiSC, ASER, ASCIG, VIP București, BOS, AIESEC Iași, PRIME Iași, ASII Iasi, Liga AC Timișoara, OSUBB, OST, OSM, OSE, ELSA Cluj-Napoca, SSE, Ratio, VIP Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.