UAIC îți oferă un Pașaport de angajabilitate. Cum poți să îl obții

Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași îți propune să-ți dezvolți abilitățile de angajabilitate prin programul „Pașaport pentru angajabilitate” care va avea loc în perioada martie – iunie 2017.

La intrarea în program, vei primi un „pașaport” în care vei aduna „vize” pe măsură ce parcurgi etapele acestuia. Pașaportul tău pentru angajabilitate îți va asigura o intrare mai ușoară pe piața muncii, fiind pentru angajator o dovadă a implicării, responsabilității și inițiativei tale!

Programul va avea patru etape obligatorii și una opțională: etapa de autocunoaștere: o sesiune individuală de consiliere; etapa de management al carierei: un training de grup (grupuri de minim 6, maxim 18 studenți); etapa de networking cu profesioniștii – participare la evenimentul ”La ceai cu un profesionist”; etapa de stagiu de practică – intershipuri în cadrul organizațiilor partenere, cu o durată de minim 3 săptămâni sau 30 de ore. (Etapa opțională este participarea la un eveniment de carieră –Zilele carierei, Business Days sau conferințe de specialitate etc.).

În cadrul programului se pot înscrie aproximativ 100 de studenți UAIC care se află în anul II / III / IV licență sau I / II master. În faza pilot, vor putea participa studenții de la cinci facultăți:

  • Facultatea de Drept (15 locuri),
  • Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (30 de locuri),
  • Facultatea de Filosofie și Științe Social – Politice (25 de locuri),
  • Facultatea de Informatică (15 locuri),
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (15 locuri).

Pentru a te înscrie, parcurge următorii pași până vineri, 17 martie 2017:

Pasul 1: completează formularul de înscriere online:  tinyurl.com/PasaportPentruAngajabilitate (durează 3 minute)

Pasul 2: trimite un CV pe adresa servicii.studenti@uaic.ro (email cu subiectul Pașaport pentru angajabilitate)

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi la servicii.studenti@uaic.ro sau la telefon 0232201576.

Leave a Reply

Your email address will not be published.