BritSocial – club de conversație în limba engleză pentru adulți

Clubul BritSocial este un club de conversație în limba engleză pentru adulți, care iși propune să ajute participanții să își cultive sau îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză.

Următorul atelier BritSocial pe care vi-l propunem se numește Alegerile din viață și consecințele lor”‘I do, I don’t, I will, I won’t…’ Pur și simplu nu ne putem hotărâ. Viața este plină de posibilități, iar noi trebuie să facem alegeri. Trecutul influențează prezentul, pentru că acolo am crescut și am devenit cine suntem. Viitorul este important, pentru că acolo ne vom petrece restul vieții. Timpul capătă sens dacă putem folosi cuvintele potrivite pentru a-i da sens. În cadrul acestui atelier vom explora modalități de a vorbi despre trecut, prezent și viitor, despre posibilitățile și certitudinile care se află în fața noastră și despre modalitățile prin care lumea capătă culoare prin folosirea cuvintelor. Vom folosi materiale din lumea muzicii, a filmului, a literaturii și a mass-mediei pentru a vedea modul în care limba engleză ne deschide în fața ochilor o lume de noi posibilități de exprimare.

Acest atelier va avea loc în fiecare marți, de la 18:00 la 19:30.

Clubul de conversație în limba engleză pentru adulți se va desfășura în perioada 7 martie – 11 aprilie 2017 și cuprinde 6 întâlniri, de o oră şi jumătate fiecare, organizate la sediul British Council.

Taxa de înscriere este 200 lei (180 lei pentru reînscriere) și toți participanții vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

Recomandăm ca nivelul de limba engleză să fie intermediar sau avansat. Pentru mai multe detalii intrați AICI.

Trainerul care va conduce activitățile Clubului BritSocial va fi Raluca Pelin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.