ASD Iași propune proiectul Model European Union Iași

Ce este MEU Iași 2017?

Model European Union Iași 2017. Un proiect care presupune simularea procesului decizional în cadrul instituțiilor europene. În această ediție organizatorii s-au centrat asupra Parlamentului si a Consiliului de Miniștri. Participanții vor dezbate două propuneri legislative actuale, care vor fi trimise acestora înainte de începerea evenimentului. Simularea legislației UE se va face în conformitate cu o procedura legislativă ordinară, participanții acționând în calitate de miniștri ai țărilor UE în Consiliul Uniunii Europene sau a membrilor Parlamentului European.

De ce facem promovare în limba engleză?

Evenimentul, similar celor din Europa, se va desășura în limba engleză. De aceea încercăm să ne acomodăm. Limba de lucru a simulării MEU Iasi 2017 este limba engleză, nivel conversațional.

Cum te poți înscrie?
Dacă ai între 18 și 26 de ani și ești din România sau Republica Moldova, completează formularul.

Cât costă?
Dacă reușesti să te înscrii în prima tură, taxa de participare este de 50 de lei. Dacă te hotărăști mai greu, în cea de-a doua tură de înscrieri (începând cu 1 ianuarie 2017) taxa va fi de 70 de lei.

Ce acoperă aceste costuri?
Logistică și coffee break. De asemenea, cazarea și mesele sunt asigurate. Participanții își vor asigura singuri transportul.

Ce beneficii ai?
Acum ai oportunitatea de a dobândi sau îmbunătăți cunoștințele legate de procedurile instituțiilor europene, precum și aspectele legate de susținerea discursurilor libere în limba engleză.
Mai multe informații găsiți AICI sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail: meuiasi2017@gmail.com ori pe pagina de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.