Arată că-ţi pasă! – a doua notă pe portativ

2Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) vă invită la concertul caritabil de colinde, care are loc astăzi, la ora 18:30, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, pentru a vă bucura de cântece specifice Crăciunului şi a fi parte din proiectul „Arată că-ţi pasă!”. Scop proiectului este crearea unei biblioteci pentru 20 de copii aflaţi în Centrul de primire în regim de urgenţă şi copiii străzii din Tătăraşi, Iaşi.

Acesta este al doilea concert caritabil al proiectului, primul fiind luni şi bucurându-se de un public larg. Astăzi, în clădirea primitoare a catedralei, vor cânta Corul Bizantyon, Corul IHOS, Corul Misionar „Învierea”, Corul Mitropolit „Iosif Naniescu”, Grupul Psaltic „Aleph” şi Corul Trysaghion.

Intrarea este liberă, iar organizatorii s-ar bucura dacă veți aduce o carte pentru bibliotecă.

Cine sunt copiii care nu mai simt magia sărbătorilor? Ei bine, ei sunt copiii care nu au primit grijă, atenție sau căldură sufletească din partea părinților, care practic au fost uitați. Ei nu au avut o copilărie prea fericită, au trăit în condiții pe care ne este greu numai să ni le imaginăm, nu au avut acces la educație și au resimțit lipsurile și problemele mult prea devreme. Când am plecat de la centru eram copleșită de emoții, răvășită și știam că trebuie să facem ceva să le schimbăm situația actuală. Am simțit că noi, ASFI,  am putea să contribuim cumva la evoluția lor. Ana PLUMB, voluntar activ în ASFI

Leave a Reply

Your email address will not be published.