Microsoft în parteneriat cu Ymens organizează Customer Immersion Experience

unnamed

Miercuri, 7 decembrie 2016, începând cu orele 13, în Sala Ferdinand, are loc evenimentul „Customer Immersion Experience”, organizat de Microsoft în parteneriat cu Ymens.

Numărul de locuri este limitat (25-30 studenți), iar ocuparea lor se realizează în ordinea înscrierii prin e-mail la diana.chihaia@uaic.ro.

 

 

Ce este Microsoft Immersion Experience?

Microsoft Immersion Experience este o sesiune “hands-on” cu un facilitator experimentat, interactivă și special creată pentru a răspunde curiozităților dumneavoastră. Este un “test drive” prin tehnologiile Microsoft, soluțiile de productivitate, mobilitate și securitate, Microsoft Office 365 și Enterprise Mobility & Security. Facilitatorul vă va ajuta să experimentați scenarii reale cu mediul dumneavoastră de activitate utilizând cele mai noi servicii online Microsoft.

Fiecare experiență fiind unica și în interesul participanților, pentru a putea oferi soluții reale provocărilor din viața de zi cu zi, nu avem o agenda prestabilita.

La ce să vă așteptați?

• Sesiune creată special conform intereselor dumneavoastră și ale echipelor dumneavoastră
• Un facilitator vă va ghida într-un mediu cloud pentru a explora chiar dumneavoastră toate posibilitățile tehnologiei Microsoft
• Dumneavoastră veți avea un rol în desfășurarea sesiunii
• Fără prezentări în PowerPoint, fără demo-uri sau oferte de vânzare

Ce veți experimenta?

Scenarii specifice nevoilor institutiei dumneavoastră.
Cum să utilizați și să controlați serviciile cloud – e-mail, calendare, conținut, colaborare și funcțiile de comunicare.
Cum să lucrați ca o echipă pentru a maximiza impactul în cadrul firmei: Acces la oameni, la conținut, și la informațiile de care aveți nevoie rapid, pentru a colabora mai ușor și a beneficia de toate resursele organizației din care faceți parte.
Cum să vizualizați datele financiare ale universitatii într-un mod inedit: Alege propriile modele de prezentare a datelor și interacționează cu acestea într-un mod natural.
Cum să ai acces la biroul tău oricând și de oriunde: Oferă angajaților posibilitatea de a fi eficienți cu soluțiile mobile de pe orice dispozitiv și de oriunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.