Eveniment caritabil la Ateneul din Iași

afis-ev-caritabilAteneul din Iași și Clubul Rotary Copou Iași vă invită duminică, 27 noiembrie, de la ora 18.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la un eveniment aflat sub auspiciul sărbătoririi Zilei Naționale a românilor, 1 Decembrie.

Evenimentul prezentat de către binecunoscutul om de televiziune Mircea Radu va fi onorat de participarea Corului Academic „Gavril Musicescu” al Filarmonicii „Moldova” Iași, a Muzicii Reprezentative a Armatei, a Complexului Muzeal „Moldova” al Palatului Culturii Iași și a actorilor Ateneului din Iași. Cu toții își vor da concursul pentru a realiza un eveniment care, dincolo de a fi menit dragostei de țară, să unească sufletele românești și să releveze  o calitate ce a caracterizat mereu poporul român: altruismul.

Astfel, publicul ce va participa la acest eveniment cu dublă semnificație  își va putea dovedi mărinimia, întrucât încasările vor fi donate unui caz umanitar: un băiețel de 10 ani, frumos și ascultător, are nevoie de gândurile bune ale celor din jur, dar, mai ales, de ajutor pentru a continua tratamentul împotriva leucemiei.

Evenimentul va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 18.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași. Biletele vor fi disponibile la prețurile de 45 de lei pentru locurile din Sală și 60 de lei pentru locurile de la Balcon și Loje și vor putea fi achiziționate de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.