Înscrieri team ADventure, Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

În perioada 12-20 octombrie 2016 au loc înscrierile pentru proiectul team ADventure, ediția a IX – a, organizat de PRIME Iași, Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.

Team ADventure este singurul Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice din zona Moldovei și presupune crearea de campanii de relații publice și publicitate, pe baza unor studii de caz puse la dispoziţie de către companiile ieșene partenere.

Students2Business, tema acestei ediții, ilustrează ideea generală a proiectului, aceea de a apropia tinerii de mediul business într-o manieră interactivă. Principalul scop al proiectului îl reprezintă dezvoltarea profesională studenților și masteranzilor din domenii ca Marketing, Comunicare și Relații Publice, Informatică, Jurnalism și nu numai, contribuind la integrarea și adaptarea lor la cererile și nevoile unei firme.

Ediția aceasta, cele trei firme pentru care studenții vor concepe o campanie publicitară în decurs de o lună de zile sunt Cafeneaua Piața Unirii, The Bastards și Webhelp.

Toate detaliile referitoare la proiect se găsesc accesând www.primeiasi.ro sau paginile de facebook PRIME Iași și Team ADventure. PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală. Are ca obiectiv principal să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.