Lansare team ADventure – Ediția a IX-a

Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, PRIME Iaşi, organizează pe data de 12 octombrie, în Sala de Conferințe a Casei de Cultură a Studenților, începând cu ora 20:00, Lansarea proiectului team ADventure, ediţia a IX – a.

În cadrul evenimentului, studenților li se vor livra informații despre proiect, ce presupune acesta, dar și care sunt firmele partenere pentru care studenții, sub supravegherea unui specialist în domeniu, vor concepe o strategie publicitară.

Students2Business, tema acestei ediții, ilustrează perfect ideea generală a proiectului, aceea de a apropia tinerii de mediul business într-o manieră interactivă. Principalul scop al proiectului îl reprezintă dezvoltarea capacităților studenților și masteranzilor din domenii ca Marketing, Comunicare și Relații Publice, Informatică, Jurnalism și nu numai, de a se adapta cererilor și nevoilor unei firme.

Dacă vrei să experimentezi viaţa dintr-o agenţie de publicitate, vino la Lansare ca să îţi spunem detaliile pe care trebuie să le ştii pentru a te înscrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.