Primul concert Peter Sarik Trio x Beethoven la Iași

afis-festival-jazzIași, 25 septembrie 2016, ora 17:30, Grădina Palas, Peter Sarik Trio x Beethoven deschide cea de-a 3-a ediție a The Gardener Jazz Festival

Unul dintre cele mai cunoscute trio-uri de muzică jazz vine pentru prima dată în Iași cu un concert ce va deschide singurul festival independent local de gen. Peter Sarik Trio va introduce publicul ieșean în atmosfera muzicii jazz cu momente de improvizație după cele mai cunoscute simfonii ale lui Beethoven. Evenimentul va avea loc în Grădina Palas Mall, începând cu ora 17:30, iar intrarea este liberă.

Propriul stil al grupului este deja cunoscut iubitorilor de muzică și îmbină armonii clasice cu ritmuri de jazz și pop. Printre elementele caracteristice Peter Sarik Trio x Beethoven se numără și „Oda bucuriei”, cântată alături de publicul prezent la fiecare spectacol susținut de aceștia, în limba țării gazdă.

Concertul deschide sezonul evenimentelor dedicate muzicii jazz în Iași, care urmează să se desfășoare în perioada 21 – 23 octombrie, în cadrul The Gardener Jazz Festival.

The Gardener Jazz Festival este un proiect cultural lansat independent, prin intermediul căruia se poziționează Iașul pe harta internațională a jazzului. Ediția din acest an a festivalului va avea 3 seri de concerte live, cu 6 trupe naționale și 2 trupe internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.