Laboratorul de cariere – Managementul timpului și brand personal

În lumea domeniului juridic, branding-ul personal este foarte important, poate mult mai important decât pot conștientizeza viitorii juriști, consilierii juridici sau avocații. în opinia mea, întelegerea acestui aspect, perfecționarea acestor abilități care te ajută să îți construiești un brand personal puternic este cheia succesului, în special pentru avocați.

Spunem acest lucru pentru că până la urmă serviciile avocatului fac obiectul unei vânzări, iar această vânzare se realizează în funcție de cum ești tu ca avocat (de felul în care arată brandul tău personal). De cele mai multe ori nu este suficient să știi foarte bine noțiunile juridice, este importantă atitudinea, încrederea pe care o transmiți în fața instanței, clienților tăi și potențialilor clienți care se află de fața.

În concluzie juriștii, consilierii și avocații trebuie să știe să se vândă. Prosperitatea carierelor în acest domeniu ține foarte mult de fiecare pas pe care îl faci în construirea imaginii personale încă din timpul facultății. De exemplu: un student de nota 10 care nu iese în evidenta decât prin notele sale va fi uitat mult mai ușor decât un student care pe lângă de notele de 10 a ieșit în evidenta prin atitudine, strategii, activități.

În cadrul Laboratorul de Cariere, program inițiat de BCR și Școala de Valori, ne dorim să susținem un atelier de „Brand personal și Managementul timpului” alături de traineri Școala de Valori, un atelier dedicat special pentru studenții de la DREPT.

Atelierul este gratuit și va avea loc Vineri, 3 iunie, în interval orar 15:00 – 17:00, în Corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în Sala Ferdinand.

Pentru mai multe detalii intrați pe: http://scoaladevalori.ro/proiecte/bcr-laboratorul-de-cariere/laboratorul-de-cariere-managementul-timpului-brand-personal

Leave a Reply

Your email address will not be published.