Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, premiată la Gala „Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2016”

20160527_110651Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a fost premiată în cadrul Galei „Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2016”, ediția a II-a,  organizată pe 26 mai, la București, de Outsourcing Today, platforma de comunicare integrată a sectorului serviciilor de afaceri, sub egida The Diplomat – Bucharest.

Universitatea a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun program academic al anului” („Best Academic Program of the Year”) pentru trei proiecte: FII Practic (ASII – Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni), Bring IT on! (Facultatea de Informatică din cadrul Universității „„Alexandru Ioan Cuza”din Iași) și Master Of Business (Capgemini și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”).

Premiul fost acordat de juriu proiectului Bring IT on!, conceput în 2010.

Juriul a fost format din Radu Puchiu, Secretar de Stat, Guvernul României, Varujan Pambuccian, Membru, Comisia de IT&C din Camera Deputaților, Andrei Romanescu, Specialist Outsourcing, Amalia Sterescu, CEO Outsourcing Advisors, Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS, Krzysztof Kmuk, Manager de Dezvoltare Piețe Emergente, CIMA, Mihaela Robu, Director ACCA – South-Eastern Europe, Dan Zaharia, Consultant Senior Leasing EXTIND Management și Ionuţ Anica-Popa, director al Direcţiei de Relaţii cu Mediul Economico-Social al ASE.

Trofeul câștigător a fost înmânat de domnul Varujan Pambuccian, doamnei conf. univ.  dr. Corina Forăscu de la Facultatea de Informatică.

,,Prin intermediul proiectul Bring IT on! se urmărește promovarea ideilor de tehnologii informaționale din cercetarea universitară românească către mediul de afaceri, analiza impactului pe care cercetările în IT din universități le au în mediul de afaceri, încheierea de parteneriate între facultăți cu profil de Informatică/Calculatoare și companii, identificarea necesităților de tehnologizare informatică a ideilor cu impact de piață și inițierea tinerilor cercetători în modelarea afacerilor de către personalități de succes din mediul industrial”, a declarat conf. univ.  dr. Corina Forăscu

În acest an, în luna noiembrie, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”  va avea loc a patra ediție  a Bring IT on!, workshop de promovare și valorificare a interacțiunii între cercetarea informatică universitară și mediul de afaceri.

Romanian Outsourcing Awards for Excellence este un eveniment care şi-a propus să ofere o reală platformă de recunoaştere şi celebrare a succesului celor mai performante companii şi manageri din domeniul serviciilor profesionale de externalizare: BPO, ITO şi SSC din România.

Mai multe informații AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.